Du er her

Nyhetsarkiv

Nytt håp for Kysthospitalbarna og internatbarna

Publisert: 07.03.2018

I dag fremmet KrF stortingsgruppe ved stortingsrepresentantene Olaug Bollestad og Geir Jørgen Bekkevold et representantforslag om gjennomgang av offentlige oppreisnings- og erstatningsordninger. Dersom forslaget får flertall, kan slik gjennomgang medføre at Internatbarna i Finnmark og Kysthospitalbarna/santatoriebarna får den oppreisningen fra det offentlige som vi i Stiftelsen Rettferd for taperne har kjempet for i mange år.

Møterom

Vi blir enda mer tilgjengelige!

Publisert: 31.01.2018

Vi har akkurat signert avtale om fast møterom og mulighet for kontorplass i Oslo fra og med 1.februar. Dette for å gjøre Stiftelsen enda mer tilgjengelige for nåværende og potensielle brukere av stiftelsens tjenester.

God økning i nye saker i 2017

Publisert: 06.01.2018

Stiftelsen Rettferd for taperne mottok flere nye saker i 2017 enn i 2016. Stort fokus på ekstern kommunikasjon gir resultater.

Så du reklamefilmen vår og ønsker hjelp?

Publisert: 24.12.2017

Takk for at du tar deg en tur innom nettsiden vår! Du så kanskje reklamefilmen vår på TV2 1.juledag, og lurer litt på hvem vi er? Her finner du litt informasjon om Stiftelsen Rettferd for taperne og hva vi jobber med.

Vi skifter server

Publisert: 21.12.2017

I disse dager skifter Stiftelsen Rettferd for taperne server. Det kan bety at det kan være enkelte problemer med eposten vår. Får du feilmelding, så kontakt oss via vår Facebook-side.

God jul og godt nytt år!

Publisert: 13.12.2017

Stiftelsen Rettferd for taperne ønsker dere alle en riktig god jul og et fantastisk godt nytt år!

Ny rapport om mobbing og fattigdom

Publisert: 23.11.2017

Ny rapport fra Tankesmien Skaperkraft, OdinStiftelsen og Stiftelsen Rettferd for taperne: Skaper mobbing fattigdom?

Sammen med Tankesmien Skaperkraft og Odinstiftelsen har Stiftelsen Rettferd for taperne, ved Randi Dorthea Espegren Masvie, utarbeidet en rapport om sammenhengen mellom mobbing og fattigdom.

Sider

Bokmerk og del